asap-rocky-press-rca-S
A$AP Rocky tillbaka i Europa under helgen – uppträdde i Finland, Holland och Schweiz


 

 

New York-rapparen A$AP Rocky gjorde comeback på scen förra helgen, då han efter häktningstiden i Sverige gjorde ett uppträdande på Real Street Festival i Kalifornien. Den gångna helgen bar det åter av till Europa för spelningar och fullföljde sina åtaganden, inbokade innan den uppmärksammade misshandelsincidenten i Stockholm.

 

 

A$AP Rocky inledde helgen med spelning på Blockfest 2019 i finländska Tampere, där den finska publiken gjorde sitt bästa för att sympatisera med Rockys häktningstid i Sverige. Det skanderades “Fuck Sweden” från en stor publikskara, vilket går att se i klippet nedan (svep). Under spelningen inträffade en incident där en ung kvinna svimmade och riskerade att bli nedstrampad och skadad, varpå A$AP Rocky rådigt stoppade spelningen för att få sjukvårdare på plats till publikhavet. På bilder från backstage kunde även Rockys synas med rapparen Tyga som även var bokad till den finska festivalen.

 

På lördagen uppträdde Rocky vid Royal Arena Festival i Orpund (Schweiz) medan han på söndagen besökte Lowlands Fest i nederländska Biddinghuizen.

 

 

 

 

 

 


Visa det här inlägget på Instagram

Praise The Lord. He’s here! 👀🔥 #LL19 #freeasap @asaprocky

Ett inlägg delat av Lowlands (@lowlands_fest)

 

 

Foto: Lowlands Fest / RCA Records
 

 Publicerat:
RedaktionenNULL