Se musikvideon här!

Under året som gått har Yasin bjudit på en rad internationella samarbeten. Kort efter att ha hållit det på hemmaplan i form av en EP tillsammans med Rinkeby-duon E4an gästades Yasin av tyska rapparen Endo på “Team 2 much”. Därefter släppte han egna EP-projektet “six v’s” där brittiska BackRoad Gee, wewantwraiths och Unknown T gästade. Norska Rambow hördes också på projektet, som producerades av landsmannen ORIO. Allra senast kunde vi höra Yasin gästa tidigare nämnda BackRoad Gee på en “Euro Remix” av låten “Under Attack”.

Nu samarbetar han med en annan brittisk artist, nämligen hyllade Pa Salieu. Samarbetet avslöjades av den brittisk-gambianska rapparen redan 2020 i en intervju med P3 Din Gata, men först nu släpps alltså låten. Pa Salieu skulle i somras ha gjort sin första spelning på svensk mark på Way Out West i Göteborg, men giget ställdes in kort innan festivalens start. Som tur är får vi ändå samarbetet, som går att lyssna på nedan.

Se även musikvideon i regi av Nate Burland!

Apropå “Magazine” så publicerades också en intervju med nederländska magasinet Numéro i förra veckan, där Yasin öppnar upp om sitt kriminella förflutna och inspirationen från Zlatan.

Foto: @twogunkid163/Instagram

65ba07add7a32f7b0a037f23