5f2d30fa05d9010e180815f2
Will Smith hintar om nytt album


Även aktuell med världspremiär för “Bad Boys For Life”.

 

 

Även om Will Smith gjort sig mest känd som Hollywood-skådis är hans rötter starkt kopplade till musik och hiphop, något han inte minst visade i en intervju med Sway nyligen. Uppenbarligen hungrig att få rappa tog han upp mikrofonen och tog det tillbaka till Fresh Prince-eran utan större ansträngning. Nu visar det sig att den hungern eventuellt kan resultera i ett album.

 

När TMZ fick tag på Smith i New York häromdagen slängde kameramannen ut frågan om han någonsin skulle släppa ett album igen, varpå “Bad Boys For Life”-stjärnan svarade: “Maybe, potentially”, efter att fastslå att det “could happen.”

 

 

 

 

Även om svaret inte ger några konkreta löften är tanken ändå kittlande. Det skulle isåfall bli Will Smiths första album sedan 2005 års “Lost & Found”, även om en vers då och då har dykt upp – inte minst på Logics senaste album och låten “Don’t Be Afraid To Be Different.”

 

Trots detta är det kanske framförallt med den efterlängtade filmen “Bad Boys For Life” som Will Smith är mest aktuell. Filmen, som ser honom återförenas med Martin Lawrence för karaktärerna Marcus Burnett och Mike Lowrey, har världspremiär idag fredag. Se trailer och haffa biljetter till valfri biograf nu!

 

 

 

 

Foto: Nikos Aliagas / Sony

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL