Vargas & Lagola släpper singel med Ludwig Göransson


Avslöjar även datum för debutalbum som gästas av Ghostface Killah.

 

 

Vargas & Lagola släpper idag nya singeln ”Somebody That Understands Me” som gästas av Grammy- och Oscarsvinnaren Ludwig Göransson. I samband med nya släppet annonserar de även sitt debutalbum ”The Butterfly Effect” som släpps den 31:a januari.

 

Duon bestående av Vincent Pontare och Salem Al Fakir hann under 2019, mer än att släppa musik, även börja att skapa sig ett namn live genom sina energiska och färgstarka livekonserter. Deras första uppträdande någonsin var på Grammis-galan i februari och sedan dess har dom hunnit att spela på Åre Sessions, Way Out West samt som förband till Swedish House Mafia på Tele2 Arena på deras återföreningskonserter i maj. I december stod dom återigen på scenen när dom uppträdde på hyllningskonserten av Avicii på Friends Arena.

 

På det kommande albumet ”The Butterfly Effect” gästar, utöver Ludwig Göransson, även den ikoniska Wu-Tang Clan medlemmen Ghostface Killah. Den förstnämnde belönades under förra året med såväl tre GRAMMY Awards som en Oscar för sina insatser med Childish Gambino och soundtrack till Black Panther. I denna 80-tals doftande ballad hörs Göranssons en minut långa gitarrsolo i slutet av låten.

 

Lyssna nedan!

 

 

 

 

Foto: Ea Czyz

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL