5ebe5f2072aaf323604db793
stor-2015-LS
STOR skrinlägger EP-planer – satsar på albumsläpp till i höst


 

 

Nyligen meddelade Redline Indepedent att STOR ska släppa första delen i en serie EP-releaser den 15:e juni, betitlad “Odyssén Vol.1”. Nu har STOR kommit på andra tankar och skrinlägger planerna på ett flertal EP-releaser för att istället satsa på ett albumprojekt med release i augusti/september. Han skriver via sociala medier:

 

“Hej jag ville bara säga att jag kommer skjuta upp Ep’n Odysséen VOL1 som skulle släppas nu den 15. Jag har bestämt mig för att släppa båda volymerna samtidigt i albumformat i Augusti/september istället. Ibland måste man bara gå på magkänsla och inte stressa fram grejer för att tex. “Hinna få ut nått till sommaren” Vill verkligen göra ett album även om Ep’s är de som funkar bäst på Spotify. Men jag e fan en Albumkille som gillar intron, outron och skits.. Så tack alla ni som såg fram emot ny musik nu till sommaren, men jag känner att det här blir bättre. Man måste ha kärlek och respekt för det man gör och stress är onödigt.. Hoppas ni gillar skivan i augusti/september! Till er journalister som tog er tiden att lyssna och recensera Ep’n så tackar jag och hoppas att inga av era recensioner har gått i tryck.. Inge nice att recensera nått som sen inte släpps. Återigen Kärlek och respekt.. Redline Independent…”

 

 

 

Sedan tidigare har Stor även meddelat att Champions League utgör namnet på en “supergrupp”, ett projekt där Stor, Moms (Mohammed Ali), Gee Dixon och Linda Pira ingår. Det är dock i skrivande stund oklart när denna kvartett droppar material under CL-aliaset.

 

 

Tills vi får höra nytt material, se videon till “Champions League”:

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL