62ecc92f37b61a70cf0bee62
62d7e7e97b2718d296030a52
Se musikvideon till Drakes “Sticky” – inspelad på flera välkända platser i Stockholm


 

 

I mitten av juli kunde vi något oväntat notera att Drake landat med sin egna privatjet Air Drake på Arlanda strax utanför Stockholm. Att superstjärnan har en nära relation till modellsystrarna Elizabeth och Victoria Lejonhjärta är ingen nyhet, men vad mer han skulle göra i huvudstaden var oklart. Något som inte gått obemärkt förbi är dock att han snabbt hamnade i problem med polisen, efter att ha stått värd för en privat fest på Berns. Drake och hans livvakt ska ha förts till polisstationen på Norrmalm misstänkta för narkotikabrott men förundersökningen lades sedan ner, enligt Expressen.

 

Nu står det dock klart vad det egentliga syftet med besöket var. Idag släpptes nämligen videon till låten “Sticky”, tagen från Drizzys senaste projekt “Honestly, Nevermind”. I videon – som bland annat svenska producenterna Adam Holmström och Joel Rostmark ligger bakom – syns flera välkända platser i Stockholm; däribland terrassen på Södra Teatern, Laduviken, Sturebadet och Grand Hotel.

 

Vad gäller besöket på Sturebadet är komiskt nog både vd:n och marknadschefen förbryllade kring hur inspelningen gått till.

 

“Det är ingenting som vi känner till, det är i sådana fall jag som håller i sånt. Dessutom så går vi aldrig med på det. Jag vet inte hur det har gått till, jag vet faktiskt inte”, säger marknadschefen Patrik Cederquist till Expressen.

 

Hur som helst, nu går hela videon att se nedan!

 

 

 

 

Foto: YouTube

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL