Det har gått drygt tre och ett halv år sedan rapparen Rozh sköts till döds på öppen gata i hemorten Blackeberg. Sedan dess har hans musik levt vidare genom sporadiska postuma släpp, men aldrig i ett större samlat format. Nu har dock ett projekt sammanställts med samtliga låtar som Rozh hann spela in innan sin alldeles för tidiga bortgång, i form av albumet “Alltid varit här”.

Projektet släpps idag och beskrivs som “en sista hyllning av artistens samlade verk”. Albumet är en samling av hans gamla inspelningar men som har producerats om av SMM Music, som tidigare var Uptown Music där Rozh:s första musik producerades och släpptes. 

– Efter många om och men, efter många motgångar så är albumet äntligen klart. Vi vill hedra Rozh med detta album som kommer släppas i slutet av året. Vi vill passa på att tacka alla fans som varit stöttande och lojala, vi uppskattar er! säger Rozh familj om släppet.

På albumet återfinns hela 19 spår som uppdaterats till dagens sound med en rad olika producenter och features. Däribland 01an, Maysa Chouba, Arre, Rawa, Saikz och Abidaz. Lyssna nedan!

Foto: Erik by Erik

65ba07add7a32f7b0a037f23