62ecc92f37b61a70cf0bee62
62f21b521d7541908e0e0022
Sabina Ddumba tillbaka med ny singel på eget bolag – inför EP och turné i sommar 

 

Sabina Ddumba är tillbaka och börjar om på ny kula. Idag får vi den nya singeln ”LOSE YOU”, som släpps i egen regi efter nästan tio år på majorbolag. Låten är först ut från EP:n ”Dear 27 pt 1” som kommer den 8 juli. I sommar gör hon också en omfattande turné innan del två av EP:n ges ut i höst.

 

– Jag är stolt över det mesta jag gjort men jag tror att jag lite för ofta hamnat i fel sammanhang som jag har accepterat eftersom jag är så anpassningsbar. Jag kommer från en stor familj där du lär dig att inte alltid få som du vill. Nu när jag inte längre är en sajnad artist kan jag göra precis som jag vill, säger hon i ett pressmeddelande.

 

Singeln ”LOSE YOU” är första låten ut från sommarens EP ”Dear 27 pt 1” där hon jobbat med musikern MASAKA (Mats Sandahl) som kreativt bollplank.

 

– Jag brukade skriva med så många olika låtskrivare och producenter att länge var den röda tråden i min musik jag, eftersom jag låter som jag låter och sjunger som jag sjunger. Men soundmässigt var det spretigt och det har jag nu velat komma bort ifrån.

 

Hur det låter går att höra nedan!

 

 

 

 

Foto: Pressbild

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL