Olle Grafström aktuell med nytt solomaterial – lyssna på “På distans”


Producerad av Grammis-belönade artisten, låtskrivaren och producenten Christian Walz.

 

 

Olle Grafström är framförallt känd från gruppen Tjuvjakt som tidigare i år släppte sitt debutalbum “Välkommen till mångata”. Som sångare och producent är Olle Grafström inte bara en nyckelperson i den konstellationen utan har även släppt eget solomaterial i form av låtarna “Jag kan inte stoppa vintern” och “Ensam bland folk”. Han har även gästat artister som SödraSidan och senast Broder John.

 

 

Idag släpper han den nya singeln “På distans”, som är producerad av ingen mindre än personliga förebilden Christian Walz. Låtskrivaren, artisten och producenten har sedan millenieskiftet belönats med flertalet Grammis-statyetter för sitt egna material och som producent åt Veronica Maggio samt deltagit i Melodifestivalen 2011.

 

 

En annan förebild för både Tjuvjakt och Olle Grafström är Snook, och det är kul hur de båda grupperna banor åtminstone påminner om varandra. Det är än så länge oklart i vilken riktning Olle Grafström kommer gå med sitt solomaterial och han besitter bredden för att ha många alternativ. Men är det denna riktning han väljer så bör “På distans” betraktas med samma ögon som Oskar Linnros superhit “Från och med du”.

 

/Malkolm Landréus

 

 

 

 

olle-walz-sRedaktionen | KingsizemagazinePublicerat:
RedaktionenNULL