Nya skivsläpp av Tech N9ne, Post Malone, The-Dream, Hodgy, CJ Fly & Charles Hamilton


 

 

Lagom till helgen har hiphop-fans ett brett urval av nya projekt att rotera mellan. Utöver de uppenbart enormt efterlängtade släppen från J. Cole och Ab-Soul så vill vi på Kingsize passa på att sprida lite ljus över en rad av lite mindre uppmärksammade projekt från Post Malone, The-Dream, Hodgy från Odd Future, CJ Fly och Charles Hamilton. Passa på att upptäcka en ny favorit, eller förstärk entusiasmen till ett redan bekant ansikte lagom till helgen.

 

 

 

 

Tech N9ne “The Storm”:

 

 

Med sitt sjuttonde (!) studioalbum bjuder Kansas City-rapparen Tech N9ne på nya albumet “The Storm” via egna etiketten Strange Music. Krizz Kaliko gästar på ett flertal spår men vi hör även Logic, Joyner Lucas, Problem med flera.

 

 

 

 
Post Malone’s “Stoney:”

 

 

Post Malone’s debutalbum “Stoney” är ett tydligt steg upp från tidigare släppta “August 26,” där sångaren/rapparen utforskar sitt nyfunna musikaliska fotfäste över loppet av 14 låtar. På “Stoney” får Posty dessutom sällskap av Justin Bieber, Kehlani och Quavo. Don’t sleep! Post Malone’s debutalbum placeras lätt i toppskiktet av dagens generösa releaser, och utlovar dessutom en spännande utveckling värd att följa.

 

 

 

 

The-Dream’s “Love You To Death:”

 

 

The-Dream har sedan länge etablerats som en av industrins bästa hook-sångare och låtskrivare, och på nya EP:n “Love You To Death” lever Roc nation-artisten upp till alla förväntningar. Fem magiska spår bestående av högklassig produktion och The-Dream’s smittsamma stämma kan inte beskrivas som något annat än fantastiskt.

 

 

 

 

Hodgy’s “Fireplace: TheNotTheOtherSide:”

 

 

Hodgy’s första soloalbum är ett av dagens mest intressanta projekt. Inte bara för att Hodgy tidigt utmärkte sig som en av Odd Future’s (flera) höjdpunkter, utan även på grund av den minst sagt imponerande gästlistan. Inhopp från både Lil Wayne och Busta Rhymes indikerar något alldeles speciellt, och bör definitivt ges en chans.

 

 

 

 

CJ Fly’s “FLYTRAP:”

 

 

23-årige Pro Era-rapparen CJ Fly har sedan ett par år tillbaka avnjutit den kritiska framgången bakom “Thee Way Eye See It,” och verkar nu återigen vara hungrig på nya “FLYTRAP.” Projektet innehåller totalt 14 spår och en feature med Devontée’s underskrift. CJ står stadigt på sina egna ben över de flesta låtarna, men det är samtidigt lite svårt att inte sakna en gästvers från Pro Era-kollegan Joey Bada$$.

 

 

 

 

Charles Hamilton’s “Hamilton, Charles:”

 

 

Charles Hamilton är tillbaka och hoppas nu att återhämta sig från ett ganska skakigt förflutet inom musiken, där han gått från höga toppar till låga dalar. “Hamilton, Charles” blir rapparens första officiella studioalbum, och består återigen av totalt 14 låtar. Till skillnad från övriga släpp så väljer Charles att bevara musikens individualitet, och har därför inte ett enda gästinhopp.

 

 

 

 

 

//Ludvig LöfströmPublicerat:
RedaktionenNULL