6284dbc5b422e7360a0da4a2
Nas teasar nytt samarbete med Hit-Boy – från “King’s Disease III”? 

 

Nas och Hit-Boy har det senaste året bildat ett något oväntat men otroligt framgångsrikt samarbete. I augusti 2020 teamade man upp för att skapa Nas första Grammy-belönade album “King’s Disease” och mindre än 12 månader senare följde man upp med “King’s Disease II”. Det verkar dock inte som att man saktar ner för det, då mer musik uppenbarligen är på gång.

 

Häromdagen hintade Nas till exempel om en ny låt från duon, inför vad som komma skall. Och det som komma skall är att rapparen ska ge en MasterClass-kurs/workshop med start den 14 oktober. MasterClass är en utbildande prenumerationstjänst som ger användare möjlighet att ta kurser från de absolut bästa inom musik, mat, företagande, idrott och teknologi. Företaget har tidigare haft kurslärare som Alicia Keys, Usher, Timbaland, Questlove och Herbie Hancock m.fl.

 

 

 

 

Men klippet kan också vara från en tredje upplaga av “King’s Disease”. I en intervju med Ebro Darden har Nas tidigare hintat om att “King’s Disease III” kan bli verklighet.

 

“I think what we have is magic. I think if we do another one, I’m excited about that idea”, sa han då.

 

Vad gäller Hit-Boy tog han hem ännu en utmärkelse när BET Hip Hop Awards gick av stapeln natten mot onsdag. För andra året i rad tog han med kategorin Producer of the Year, vilket blev hans fjärde gång totalt.

 

 

 

 

Foto:

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL