62b170dadc4101037e075fe2
62a83ff970c4fd62de0588d3
NAHOM gästar norska Lil Halima på ny Spotify Studios-singel


 

 

Norska sångerskan Lil Halima teamar denna fredag för en ny singel  med artisten och pojkvännen NAHOM. Låten “Love Like This Before” har spelats in i Spotifys studio i Stockholm som en del av studioprogrammet Studio Oyster. I ett pressutskick säger Lil Halima:

 

“Den här låten är som den typen av kärlek som känns helt ny, som får dig att vilja dansa. Jag älskar låtar som handlar om något bra, när man inte gör det komplicerat i onödan. För ibland är det ju bara fint. Det bästa är att människorna jag jobbade med i studion också är mina närmaste vänner som jag älskar att umgås med, och Spotify-studion var som en godisbutik! Hade inte heller varit så mycket i studion de senaste månaderna, så det var fint att påminnas om hur mycket jag gillar det. Vi hade så kul, från början till slut”.

 

Tidigare under september har det släppts två låtar som skapats inom något av Spotifys tre olika studioprogram; Studio 100, Studio It’s Hits och Studio Oyster. Först ut var L1na och Asme med låten “OuOu” för Studio 100, följt av Studio It’s Hits-inspelning med Miriam Bryant och Jireel som skapade låten ‘“DITT FEL”.

 

 

 

Foto: Therese Öhrvall / Spotify

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL