Det är bara en dryg vecka sedan Ken Ring intog scenen på Kingsizegalan 2015 med Masa Music. Nu avslöjar Ken Ring via Facebook att han via sin egen etikett kommer släppa två albumprojekt.

Via Facebook skriver Ken Ring:
“Jag kommer i år spela in två album. Det första är ett stenhårt, ignorant äkta hip hop album. Många kommer säkert säga: detta är inte du Ken, ge oss tillbaka gamla Ken. Helt ärligt, hatare kommer alltid va där. Men i slutet av dagen jag kan inte göra bara en typ av låtar. Mitt album är stenhårt och ignorant. Jag jobbar hårt i studion och kör för att kunna ge er så mycket musik som möjligt. Så snart kommer ”Lyckas är ett måste” det är en ny singel från mig med Keya. Känns grymt att börja resan med att bygga min nya label ”Masa Music” till en av dom största svenska urban labeln i sverige. Och låten är tvär niiiiiice.

Efter det har jag bestämt mig för att göra ”Akustiken 2″ som kommer va precis som det förra. Mycket riktig musik och texter som når era själar. Redan gjort två spår och det låter sjukt bra.

Där har ni min planering. Så alla ni som känner er obekväma med att jag gör hård hip hop och är ignorant. Lyssna inte. Tryck inte på play. Ni som bara gillar min gamla musik, lyssna på den. Det är helt ok. Men jag kan inte bara stå och trampa för att ni har minnen och känslor för gamla låtar. Jag måste vidare i livet och skriva av mig i detta halvdöda hip hop land där musiken nu börjar bli riktigt uttjatad! Hahahh.”
 

Se Ken Ring på Kingsizegalan 2015: