5f2d30fa05d9010e180815f2
Hov1 släpper nytt mixtape – lyssna här!


 

 

En sak man får ge till populära gruppen Hov1 är att man inte är mycket för singlar. Sedan 2017 har man släppt ett album per år och efter fjolårets “Vindar på Mars” bjuder man nu på nya mixtapet “Montague”. Mixapet består av åtta nya låtar och släpps genom Universal Music.

 

Igår torsdag gick man ut med släppet och passade på att visa uppskattning gentemot sina fans och förklara varför man inte längre är lika aktiva på sociala medier. Läs meddelandet och lyssna på “Montague” nedan.

 

 

Visa det här inlägget på Instagram

Vi vill tacka våra fans och alla er som har följt oss och vår resa dom fem senaste åren. Efter tre släppta album, 200 spelningar & hundratals skrivna låtar vill vi ge tillbaks till er. Många undrar varför vi inte är lika aktiva längre. Varför vi inte lägger upp bilder på instagram, dokumenterar våra liv och twittrar om vår vardag. Svaret är att för oss har det alltid & kommer alltid att handla om musiken. För det kommer komma en dag när inte likes och följare spelar roll längre. När vi inte kommer bli bedömda för hur ett liv framställs i en låtsasvärld. Det kommer komma en dag när Hov1 inte finns längre, men då vill vi att vår musik ska leva för evigt. Så återigen. Tack till er som lyssnar, bryr er, kommer på våra konserter och förstår vad allt det här betyder för oss. 00:00 inatt, släpper vi 8 låtar, det fanns inte plats för några singlar den här gången. Mixtapet Montague ute 00:00 / Hov1

Ett inlägg delat av HOV1 (@hov1.se)

 

 

 

 

Foto: Pressbild

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL