I början av juni släppte Tjuvjakt sitt nya album “Lov att leva” som inte innehöll några gäster. Men på sin nya singel “Durackord” får vi ett väldigt spännande sådant. Här samarbetar man med ADAAM, som nyligen fyllde 21 och fortsätter ha ett starkt år.

Märsta-rapparen släppte också album i år, då vi fick hans senast alster “TRAPEN TILL RADION” i juli månad. Sedan dess har han bjudit på en rad samarbeten med både svenska och utländska akter.

Kingsize om “Durackord”:

“Ett piggt och oväntat samarbete som faller överraskande väl ut. Den lekfulla feelgood-produktionen passar både ADAAM och framförallt Arvid Lundquist, som inledningsvis byter verser som de aldrig gjort något annat. En riktig pärla av två av landets mest uppskattade akter.”

“Fredagsfokus” är ett segment där Kingsize väljer ut fredagarnas bästa släpp och skriver en kort recension om låtarna. Detta gäller enbart singlar och släpp via förhandsinformation prioriteras. För större chans att plockas upp, mejla info@kingsizemagazine.se senast torsdagar varje vecka.

Foto: Pressbild