DJ Dramas klassiska mixtape-serie “Gangsta Grillz” har fått något av en pånyttfödelse sedan han belönades med en Grammy för sitt arbete med Tyler, the Creators “Call Me If You Get Lost”. Efter att ha släppt Dreamvilles senaste samlingsalbum “D-Day: A Gangsta Grillz Mixtape” samt Symbas projekt “Results Take Time” nyligen, bekräftar nu både Drama och Snoop Dogg att ett nytt mixtape med västkustlegeden är på gång.

“I Still Got It” ska släppas den 20 oktober och till HipHopDX har Drama bekräftat att det är ett helt projekt tillsammans.

“@snoopdogg I Still Got It. Gangsta Grillz. 10/20/22”, skrev Philly-ikonen på Instagram tillsammans med en screenshot av ett FaceTime-samtal med Snoop.

Visa detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av dramalikethedj (@djdrama)

DJ Drama och Snoop Dogg har tidigare samarbetat på låtar som “Day Dreaming” (2009) med T.I och Akon. Den förstnämnda ska även ha “Gangsta Grillz”-projekt tillsammans med Tory Lanez, EST Gee, Meek Mill och Freddie Gibbs i pipen.

Snoop å sin sida håller sig som vanligt aktiv. Så sent som i fredags gästade han Morris Day på låten “Use To Be The Playa” och tidigare i veckan lanserade han nya frukostprodukter inspirerade av hans mamma. I slutet på augusti stod det också klart att han står bakom en ny animerad barnserie titulerad “Doggyland”.

Foto: @snoopdogg/Instagram/Zach Wolfe