Jack Harlow har denna fredag släppt sitt nya album ”Jackman” – helt utan gästartister på projektet. Den 25-årige rapparen meddelade nyheten på Instagram häromdagen genom att posta en bild på omslaget och skriva:

”Jackman. My new album. Out this Friday 4/28”.

Den nya skivan har ett soulinspirerat sound med reflekterande texter om livet i allmänhet. Skivan är hans tredje officiella studioalbum och följer upp fjolårets “Come Home The Kids Miss You”.

Nyheten om ”Jackman” kommer nära in på premiären av filmen ”White Men Can’t Jump” som släpps på Hulu i maj. Filmen är en re-make av klassikern med samma namn från 1992 och handlar om två driftiga basketspelare som inte kommer överens, men lär sig att arbeta tillsammans när det är dags för stormatch. 

I filmen gör Jack Harlow sin skådespelardebut och spelar en av huvudrollerna, den skadade basketspelaren Jeremy. Den andra huvudrollen spelas av Sinqua Walls som gör rollen som basketspelaren Kamal. 

”White Men Can’t Jump” har premiär på Hulu den 19 maj 2023. Det är oklart om filmen kommer visas på någon streamingtjänst i Sverige. Se trailer och lyssna på Jack Harlows senaste album “Come Home The Kids Miss You” nedan.

Foto: Julian Buchan/Atlantic Records