AKI avslöjar kommande soloprojekt av samtliga Labyrint-medlemmar 

 

Nyligen stod det klart att Labyrint kommer att återförenas på ett kommande EP-projekt av AKI, titulerat “Gänget o jag”. Nu ger Labyrint-frontmannen oss ytterligare information kring kommande släpp från både honom och hans kollegor. Via Instagram meddelade han igår att den tidigare annonserade singeln med Jacco och Dajanko, som är från den första delen av EP-trilogin, släpps den 23 juli. Hela EP:n, som är producerad av Masse och Salla Salazar, släpps veckan därpå.

 

Men inte nog med det. Det verkar även som att hans långlivade dröm om att samtliga Labyrint-kollegor ska släppa solomusik nu blir verklighet inom en snar framtid. I ett nytt inlägg som publicerades nyss avslöjar han att Jacco, Dajanko och Sai alla jobbar på kommande soloprojekt.

 

“Drömmen var alltid för mig att vi skulle kunna ha en grupp samtidigt som vi släpper solomaterial som wutang , men det blev mest jag som gjorde sologrejer och tillsammans labyrint. Men nu börjar min dröm bli sann , Jacco håller på med en sååååå fet skiva. På riktigt. WOW. Dajanko kickade verser för mig igår och idéer till hans ep som var heeeelt? påminde mig lm varför jag alltid tyckt dajanko är en av dom bästa! Har en mapp med beats från Sai på min dropbox som får@mig att vilja skriva så fort jag lyssnar på valfri beat o han har proddat ? till mina sologrejer , väntar bara på hans soloskiva med hans favorit mcs!!!!”

 

När och hur dessa släpp ser dagens ljus är ännu oklart, men då har vi i alla fall något riktigt spännande att se fram emot utöver AKIs solomusik.

 

Läs hela inlägget nedan.

 

 

 

 

Foto: Mario Mendoza

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL