50 Cent ska slutföra postumt album med Pop Smoke


UPDATE: Kan släppas redan i maj.

 

 

UPDATE 4/3:

 

50 Cent är som vi vet någon som får saker att hända och efter att ha avslöjat sina intentioner att slutföra ett postumt album med Pop Smoke så är maskineriet nu igång. Nu meddelar han att ett releasedatum i maj kan bli aktuellt, samtidigt som han fortsätter beordra be stora namn att delta i projektet. Den senaste i raden är Post Malone.

 

 

 

 

En annan som självmant verkar sugen är Snoop Dogg, då han i ett senare inlägg kommenterat “I’m waiting on the call cuz”. Detta efter att Fifty verkar ha gjort gällande att vissa av de han tillfrågat för projektet inte är villiga att delta. I inlägget skriver han:

 

“i’m looking at everything through a different lens, everybody i call ain’t coming but i’m doing what i have to do to make it hot. i don’t like a lot of you weak ass n!ggas but i likes pop smoke.”

 

 

 

 

Om albumet hinner bli färdigställt till maj återstår att se, då vi vet att 50 Cent inte är den som håller tillbaka orden.

 

 

ORIGINALARTIKEL 2/3:

I ett sedvanligt Instagram-utspel har 50 Cent gjort det tydligt att han vill slutföra och exekutivt producera Pop Smokes ofärdiga album. “I’m on the move listening to Pop smoke, I decided I’m gonna executive produce and finish his album for him”, skriver han i inlägget. Och han har redan börjat jaga features från Roddy Ricch och Drake.

 

 

 

 

Den förstnämnda verkar redan ha accepterat förfrågan, medan den senare fick sin inbjudan i ett komiskt upplägg. “@champagnepapi where you at nigga, don’t start acting light skinned on us”, skriver Fifty.

 

 


Visa det här inlägget på Instagram

Tell @roddyricch i’m looking for him, i need him on Pop album. #lecheminduroi #bransoncognac #abcforlife #starzgettheapp

Ett inlägg delat av 50 Cent (@50cent)

 

 

 

 

Pop Smoke, som blev skjuten till döds i Hollywood Hills i februari, jämfördes ofta med just 50 Cent under starten av hans kometkarriär – inte minst efter låtar som “Welcome To The Party” och “Christian Dior” – då hans energi gav nytt liv till ett nostalgiskt New York-sound.

 

Strax innan hans död släppte Pop Smoke mixtapet “Meet The Woo 2”, så vi vet inte mycket om vad hans nästa projekt skulle innehålla. Däremot har en rad hyllningar haglat in, bland annat i form av ett hologram på en klubb i Paris och en låt av kollegan Lil Tjay. Se nedan tillsammans med nysläppta musikvideon till “Brushem”.

 

 

 

 


Visa det här inlägget på Instagram

This club in Paris honored Pop Smoke with a hologram last night. 🙏🕊

Ett inlägg delat av COMPLEX (@complex)

 

 

 

 

Foto: ABC / Instagram: @50cent

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL