Fotbollsepidemin är den här sommaren global, och självklart har den även nått Kingsizes kontor. Många drabbade drömmer om att ta plats bland stjärnorna vi följer dagligen i press och på TV.

Vart du än är hittar du dem, spelandes fotboll på allt från toppmoderna arenor till grusplaner som knappt underhålls. De har alla olika bakgrunder och förutsättningar men delar samma dröm, en dröm om att bli bäst i världen.
Men att lyckas som fotbollsspelare handlar inte bara om kämpaglöd, passion och talang, utan ofta också om tillfälligheter och tur. Att befinna sig på rätt plats vid rätt tidpunkt och bli sedd av rätt person är tyvärr inte något som händer alla med potential.

För att ge dessa missade talanger en extra knuff har Nike skapat den globala talangjakten, ”The Chance” som du kan följa på www.facebook.com/
nikefootballsweden. Här får lovande ungdomar med potential, men som ännu inte tagit klivet upp på de stora arenorna en chans att visa upp sig inför talangscouter och tränare.

Kingsize mötte upp de tre svenska talangerna Buba, Metin och Bryan. Tre framtidshopp som har valts ut till ”The Chance” i Sverige. Vi träffade dem en dag i juni för att prata om kläder, stil, musik och självklart fotboll. Här följer ett bildspel från denna dag och vår tolkning på fotbollsmodet sommaren 2012.

[pgallery id=”8YMJ576YI8″ /]

Mode av Pierre A. Camilo

Fotograf: Erik By Erik

Tack till Bryan, Metin och Buba

Intersport Drottningatan – www.intersport.se

NK Herrtrend – www.nk.se

Zanzlöza zmycken – www.zanzlozazmycken.se

Sneakersnstuff – www.sneakersnstuff.com

Diamantis på Prinsar Prinsessor – www.prinsaroprinsessor.se

Nike – www.nike.se

LG www.lg.com

Samsung – www.samsung.com

Apple – www.apple.com

Sony www.sony.com

Beats By Dre – www.beatsbydre.com

Nokia – www.nokia.se