5ebe5f2072aaf323604db793
nike-mercurial-vapor-ix-SL
Innovation och explosiv fart för de snabbaste spelarna I världen


Nya Nike Speed Control ytan på skons ovansida ger bättre bollkontroll och känsla.

 

 

I dagens mycket tekniska och snabba spel så är fart och att ta sig förbi sin motspelare bara en del av en komplett målgörares kompetens. Med en kombination av innovation och lätta skor för snabba spelare, så tar Mercurial Vapor IX detta arv till nästa nivå för spelare som förlitar sig på snabba vändningar och explosiv fart för att besegramotståndet.

 

 

Mercurial Vapor IX har en helt ny ovansida som lever upp till behovet av bollkontroll och känsla. Skon finns i Fire Berry Purple och Sunset Orangeför ett djärvt uttryck på plan.
Nikes nya Speed Control yta på ovansidan av skon,ger spelaren förtroendet att prestera i hög hastighet med förbättrat grepp och en tättslutande ochföljsam passform, kännetecknande för Mercurial. Nikes innovativa All Conditions Control (ACC)teknologi används dessutom nu på alla Nike skor för att garantera en konsekvent känsla vare sig man spelar i våta eller torra väderlag.

 

 

För spelaren som förlitar sig på explosiv fart och som bär Mercurial Vapor IX, betyder grepp allt. Dubbla dobbar bak och denasymmetriska designen av dobbarna möjliggör en explosiv start. Mercurial Vapor IX kännetecknas också av en uniklättviktsplatta, som inkorporerar två olika delar av glasfiber som ökar flexibilitet och respons. Sedan lanseringen för mer än tio år sedan, så har Mercurial utmärkt sig. Djärv och spännande, så harskons färg och design alltid fått spelarna att synas och den nya Vapor IX är inget undantag.

 

 

Mercurial Vapor IX finns att köpa på Nike.com och i välsorterade sportaffärer runtom Sverige från den 29 januari och kostar 2100 kr.

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL