5f2d30fa05d9010e180815f2
Kingsizemagazine.se
Idag adidas Tribes 365 med Linda Pira


Alla får hitta sin grej i löpningen med adidas Tribes 365.

 

Efter fjolårets framgångar med Tribes bjuder nu adidas in alla – oavsett var man bor, hur avancerad löpare man är eller när man väljer att springa – att hitta sin grej med löpningen. Adidas Tribes 365 är en del av adidas stora löparsatsning, och under året kommer alla som springer eller vill börja springa att bjudas på träningsupplägg, löpträffar, lopp och upplevelser.

 

– Att springa måste vara kul, ibland kan jag tycka att alldeles för stor del av löpningen handlar om jobbiga krav på att klara bra tider eller att det blir en jakt efter skönhetsideal. Med Tribes 365 kan jag och alla som hänger på röra sig bort från det där och hitta sin egen grej. Och det spelar liksom ingen roll om man satsar stort på Lidingöloppet eller bara vill komma ut i spåret för att koppla av och rensa hjärnan, säger Linda Pira.

 

Linda Pira, Brita Zackari, Simon Sköld, Martin Hansson och Caroline Roxy leder varsin Tribe, ”stammar” som vem som helst är välkommen att gå med i. Tillsammans springer Tribes mot gemensamma utmaningar – även om man har egna målsättningar – i allt från 21 tuffa kilometer på Göteborgsvarvet till den korta rundan för att bara slappna av. Under året kommer Tribes springa i skogen och i city, långa och korta lopp, på natten med pannlampor, i tuffa backar, trappor och tunnlar, intervaller och tematiserade rundor för nya och spännande upplevelser. Tribeledarna och alla som går med i Tribes kommer under året ha proffscoacher från Runday till sin hjälp, vilka kommer finnas tillgängliga för träningsupplägg, löpteknik, tips inför lopp och svara på frågor kring löpning i stort och smått.

 

 

Genom att registrera sig för den Tribe som passar ens egen profil får man skräddarsydda träningsscheman, hjälp av proffscoacher, inbjudningar till lopp och löparträffar för att springa tillsammans med tribeledarna. Allt det man behöver för sin löpning finns samlat på Tribes 365 hemsida och alla händelser går att följa på distans, när det passar en bäst. Det är gratis att gå med i adidas Tribes, som från och med idag är öppen för alla, året om: adidastribes.com.

 

 

adidas Tribes 365 from Jung on Vimeo.Publicerat:
RedaktionenNULL