vic-vem-signar-S
VIC VEM sätter ihop liveband för spelningar 2015 – signar till bokningsbolag


Skickar en känga till branschen och artister som signar till skivbolag.

 

 

De senaste veckorna har ett flertal svenska rappare kontrakterats av skivbolag för att skapa en grund för att nå ut till fler lyssnare. Göteborg-rapparen Vic Vem tar dock ett annorlunda steg och skickar en passning till rap-kollegor med ett inlägg på Facebook, och skriver:

 

Halva Sverige har postat bilder där de viftar med kontrakt senaste veckan så jag kan inte vara sämre . Käkade dock en clementin istället för att poppa champagne:)

 

 

 

I inlägget förklarar Vic att han från och med  i dag har signerat kontrakt med bokaren Pitch & Smith för att kunna nå ut och spela runt om i landet – samt att han med detta satt ihop ett liveband om sex musiker.

 

Att spela live har alltid varit den viktigaste delen i artisteri och musik för mig. Hundratals gig med fantastiska publiker de senaste åren har verkligen fått mig att känna mig välsignad. Inför våren, nytt släpp och planer känner jag dock att jag måste ge er som kommer något mer. Vi har satt ihop ett sexmannaband bestående av några av de tyngsta musiker som går att hitta och kommer bjuda på en liveshow innehållande livehiphop, soulsång, turntablism, improvisation och poesi..jag har jobbat länge för att få det här att hända och sliter min röv för att ge er en konsertupplevelse som trampar över alla genrer och bara mynnar ut i kärlek.

 

 

Häromdagen framträdde Vic Vem i Stockholm med General Knas på Kägelbanan, se uppträdandet nedan:

 Publicerat:
RedaktionenNULL