60bf238fa8ea9f34200449e2
Verb T & Pitch 92 (UK) och Prop Dylan m.fl uppträder på hiphopfesten Pipeline


Arrangeras av Dynamitklubben och välgörenhetsorganisationen The Bimiri Foundation.

 

 

På lördag den 17:e augusti arrangerar det kreativa klubbkollektivet Dynamitklubben tillsammans med The Bimiri Foundation hiphopfesten Pipeline på Kraken i Stockholm. The Bimiri Foundation (TBF) är en välgörenhetsorganisation som jobbar i Storbritannien och Nepal och syftet med evenemanget är att färdigställa det projekt som TBF har startat vilket innebär att bygga vattenledningar till den lilla byn Bimiri i Nepal. I dagsläget går kvinnor och flickor över 1.5km i tuff terräng med flera liter vatten på ryggen.

 

Festen är då tänkt att hjälpa TBF och Bimiri att nå sitt mål och färdigställa projektet. För att locka publik har man därför tagit hit artister från brittiska High Focus Records, som för första gången kommer till Sverige, där bland annat Verb T & Pitch 92 kommer uppträda. Utöver det kommer även svenska Prop Dylan göra sin hittills enda spelning i Sverige i år tillsammans med rappare som Alpis, DC Grimsta och Christmaz.

 

Därutöver kör Gatuslang ett set med flera rappare, Stockholm Beat Embassy (Boukas, Gonza, Cam The Downrocka och Max I Million) tar över spakarna och DJ:s som Miss Flack spelar på efterfesten.

 

Dörrarna öppnar 20:00 och första akten går på 21:00. Mer info via Facebook-eventet här och se nedan för att lära er mer om TBF och deras arbete.

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL