Seinabo Sey på turné med Ms. Lauryn Hill


“Det är mitt musikaliska livs största ära att bli inbjuden till den här turnén”.

 

 

Wow! Nu kommer nyheten om att Seinabo Sey har blivit inbjuden att få öppna på Ms. Lauryn Hills kommande USA-turné. Med start om bara tre veckor kommer vår egna stjärna medverka på några av den legendariska sångerskans spelningar. Seinabo själv säger:

 

“Lauryn Hills soloplattor är anledningen till att jag sjunger och skriver som jag gör. Hennes otroliga texter om frihet och kärlek har fört mig vidare i livet otaliga gånger. Det är mitt musikaliska livs största ära att bli inbjuden till den här turnén, kan inte tänka mig något roligare. Jag ser så fram emot att sjunga hjärtat ur mig samt att få se min idol varje kväll.”

 

Och det är, uppenbarligen, ömsesidigt. Representanter för Lauryn Hill ska ha kontaktat Seinabo Sey för att bjuda in henne till turnén och nu är det alltså bara tre veckor kvar till den första av totalt fyra spelningar där hon öppnar för ikonen.

 

Även om det inte är särskilt troligt att få se de båda på plats är det ändå en mäktig bedrift för en av våra allra största sångerskor. Passa dock på att se Seinabos bejublade spelning på Globen i fjol, som går att se i sin helhet via SVT Play.

 

Datum på turnén:
3/3 Richmond, VA
10/3 Cincinatti, OH
12/3 Northfield, OH
14/3 Upper Darby, PA

 

 

Foto: Märta Thisner / Nima Shams

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL