Tidigare i höst stod det klart att arrangemanget Together For A Better Day återigen arrangeras i Stockholm, med artister som Yung Lean, Cherrie, Jireel, Adaam och många fler på scen. Syftet med arrangemanget är att bryta stigmat med mental ohälsa bland unga människor och åstadkomma en förändring. Aviciis pappa Klas Bergling arbetar enträget vidare med Tim Bergling Foundation och säger i ett pressmeddelande:

”Det är viktigt för oss att engagera de unga. Vi märkte förra gången att konserten kan göra skillnad, och kommer därför fortsätta med det här eftersom det finns så mycket kvar att göra. Det är vår största investering i år och dessutom står vi i startfasen för att bygga ytterligare tre musikstudior.”

På scen stod Yung Lean, Cherrie, Jireel, Adaam, Daniela Rathana, Cleo, Ayla, Teddy Swims [US] med flera. Kvällen på Avicii Arena kommer leddes av rapparen och skådespelaren Jelassi (som även uppträdde live) samt skådespelaren Ayaan Ahmed.

Together For A Better Day – Tim Bergling Foundations musikaliska manifestation för ungas psykiska hälsa ägde rum på Avicii Arena i Stockholm den 6 december 2023. Mer information här!

Se bilder från konsertkvällen nedan!

Foto: Anastasia Baranovskaia

65546e0a53c940223e0b0eb4