5ebe5f2072aaf323604db793
MethodManRedman2014-7-december-S
Method Man & Redman live på Berns i Stockholm 7:e december


 

 

Den 8:e juli var det tänkt att Method Man & Redman – två giganter inom hiphopvärlden – skulle uppträda på Berns i Stockholm. På grund av logistiska problem tvingas konserten att skjutas fram i tiden.

Nytt datum blir istället den 7:e december. Redan köpta biljetter gäller även för det nya datumet.

 

 

Method Man. Redman. Som enskilda artister är de två giganter inom hiphop-världen. Att tänka på de båda som en duo är svindlande.

 

 

BILJETTER HÄR!

 

 

År 1999 slog en bomb ner i musikvärlden. Method Man och Redmans gemensamma skiva ”Blackout” nådde skivhandeln och det var ingen tvekan om att det var ett av 90-talets bästa hiphop-album. Erick Sermon stod för en så fet produktion att det stundtals var fysiskt tungt att andas medan du lyssnade. Wu-Tangs gudfader RZA fick också med på ett hörn bara för att göra det hela ännu mer otroligt. Detta tillsammans med två av historiens mest karaktäristiska rappare gjorde att den totala summan blev tyngre än jordens hela tillgång av grundämnena iridium och osmium.

 

 

Clifford Smith a.k.a Method Man a.k.a Johnny Blaze a.k.a Iron Lungs. Likt sina kollegor i det mäktiga och mytiska Wu-Tang Clan har Method Man gått under många namn under sina drygt 22 år på hiphop-scenens absoluta topp. Mannen med det råa och släpiga flowet i sin rap var den första medlemmen av klanen med en solokarriär och Method Man satte sig bekvämt i detta förarsäte när Tical (1994) släpptes. Vid sidan av Wu-Tang Clan’s närmast osannolika framgångar var Method Man en självständig succé. I samband med Jay Z’s “Hard Knock Life Tour”, som utgjordes av Jay Z, Redman, DMX och Meth, inleddes det legendariska samarbetet med Redman – kanske hiphophistoriens mest lyckade duoteam.

 

 

Reginald “Reggie” Noble a.k.a Redman. Född i Newark, New Jersey och det vassaste namnet i hiphop-kollektivet Def Squad. 1992 släppte Redman sin debut “Whut? Thee Album” och belönades direkt med titeln “Rap Artist of the Year” av den klassiska publikationen The Source. Få kan mäta sig med Redmans sylvassa rap och grymma flyt vilket också den breda massan blev varse om när Christina Aguilera – tillsammans med just Redman – fick en världshit med låten ”Dirrty” år 2002.

 

 

 

Missa inte tillfället att se när två av vår generations största MC’s gästar Stockholm och Berns den 7:e december.

 

 

7:e december  – Berns, Stockholm (Nytt datum)
Biljetterna kostar 325 kr + serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticnet.se /077-170 70 70 samt Ticnet-ombud.

 

 BILJETTER HÄR!

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL