61e03a9241f02418c35e38e2
Majid Jordan till Sverige på “The Space Between – A World Tour”


Vinn konsertbiljetter till spelningen i Stockholm genom att besvara en enkel tävlingsfråga + tagga en vän!

 

 

Vokalisten Majid Al-Maskati och producenten Jordan Ullman utgör Toronto-duon Majid Jordan och upptäcktes av producenten Noah “40” Shebib och blev kontrakterade till Drakes OVO Sound. I dag släpps duon andra album som gästas av PARTYNEXTDOOR och dvsn. Konsertarrangören beskriver gruppen i en pressrelease:

 

 

“För allmänheten slog Majid Jordan igenom tillsammans med Drake och deras monster till samarbete Hold on, We’re Going Home, som med sina många förstaplatser internationellt satte ett stabilt fundament för duon på den globala scenen. Det självbetitlade debutalbumet släpptes förra året och var inte direkt någon besvikelse det heller. Genom att bygga vidare på duons tradition av nyckfulla och suggestivt mörka beats från Jordan och imponerande soulfalsetter från Majid skapades ett samtidsmanifest som fortfarande håller högsta kvalitet. 27 oktober släpper Majid Jordan ytterligare ett album – The Space Between – som även det är ett dunderalster fullproppat av drömsk och avantgardistisk R&B.”

 

 

Majid Jordan kommer till Sverige och Stockholm fredag 30:e mars för spelning på Nobelberget, på “The Space Between – A World Tour”.
Biljetter via www.luger.se

 

 

Vinn två konsertbiljetter till spelningen!

 

GÖR SÅ HÄR:
1. Tagga den vännen du vill ta med dig på spelningen på Instagram eller Facebook.
2. Skicka ditt svar på nedanstående tävlingsfråga till info@kingsizemagazine.se och skriv “Majid Jordan” i ämnesraden och inkludera kontaktuppgifter och ålder.

 

 

TÄVLINGSFRÅGA:
 

Drake gästar på Majid Jordans debutalbum från 2016, vad är titeln på låten?

 

 

 

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL