Klart för endagsfestivalen “Skånsk Reggae” – Helt Off och Svenska Akademien live på scen


“En hyllning till Peps Persson.”

 

 

Efter att restriktionerna för livescenen lyftes förra veckan utannonseras allt fler bokningar under höst, vinter och till sommaren 2022. På reggae-fronten kommer nu ett välkommet tillskott på scenen med den nya endagsfestivalen “Skånsk Reggae”, där legendariska grupperna Helt Off och Svenska Akademien återfinns bland artisterna på scen.Besökare kommer även få se Ayla, Antonio D & O-Hund med Wha Gwaan Band, Hugo Den Fete med Milega Band, General Knas och Soleil Camara på scen.

 

Bakom arrangemanegt står Rudeboy Records (General Knas, Allyawan, Syster Sol med flera) ochd Linkup Bookings som tillsammans bildar Irie Bookings. På Instagram skriver Rudeboy Records:

 

“I 3 år har vi jobbat med detta och år efter år har vi ställt in. Vi har suttit och planerat, visionerat och bara väntat på att få sätta igång igen. Det är rätt självklart att två eventpundare som jag och min gode vän och Sveriges bästa bokare Alex skulle starta en bokningsagentur dagarna efter restriktionerna släpptes. However, dom e gone och vi är igång. Välkommen 💥#SkånskReggae”

 

 

Endagsfestivalen “Skånsk Reggae” är en hyllning till legendariske Peps Persson och hålls den 2 juli 2022 på Folkets Park i Malmö. Biljetter här!

 

 

 

View this post on Instagram

 

Ett inlägg delat av IRIE BOOKINGS (@iriebookings)



Publicerat:
Redaktionen



NULL