Under 2023 lanserade Kingsize evenemangsserien ”Kingsize Nights”, i samband med hiphopgenrens 50-årsjubileum och utställningen ”Hip-Hop: Conscious, Unconscious” på Fotografiska Stockholm. Över fem kvällar bjöds gäster in till ett utforskande av fem monumentala epoker inom hiphop genom musik, samtal och olika fokusämnen. 

I år fortsätter “Kingsize Nights” men denna gång med fokus på Kingsize Magazines 20-årsjubileum. Tidningen startades 2004 och årets första event blir startskottet för ett firande som fortsätter året ut. 

– Kingsize har betytt mycket för många och vi har också många att tacka. Årets firanden blir en kombination av att hylla vår egen gärning och att visa uppskattning för alla som jobbat med oss genom åren. Artister, samarbetspartners, läsare och kreatörer. En stor fest där vi alla samlas under hiphopkulturens värmande tak! säger Kingsizes chefredaktör Malkolm Landréus.

Årets första evenemang går av stapeln på Hobo Hotel den 15 juni 2024. För liveunderhållningen står respekterade rapduon Stockholmssyndromet, som i slutet av maj gjorde återkomst med första delen av dubbelalbumet “RMMD”. Med sig har de kollegan On-Ree bakom dj-båset!

OSA HÄR!

INFO:

När: 15 juni
Var: Hobo Hotel
Tid: 21 – 01
Live: Stockholmssyndromet On-Ree
DJ: On-Ree

OSA HÄR!