Den jamaicanska stjärnan Kabaka Pyramid kommer med bandet The Bebble Rockers⁣ till Sverige på “The Kalling Tour” i mitten av mars månad. Konsertarrangörerna beskriver artisten och turnén:

“Kabaka Pyramid är en medveten revolutionär textförfattare med en signaturmusikalisk stil; han blandar kraften, energin och melodin från reggae med hiphopens lyrisk uttryck.⁣ En nyckelpelare i Reggae Revival-rörelsen, Kabaka Pyramid ristade sig in i den jamaicanska reggaescen med Rebel Music 2011 med titeltlåtar som “Free From Chains” och “Warrior” med Protoje. Hans hiphoprötter var uppenbara i den lyriska stilen och hårdslående beats, som lade grunden för en ständigt stigande karriär som lyfts fram av det Grammynominerade senaste albumet “The Kalling” producerat av förebilden Damian “Jr Gong” Marley.⁣”

Kabaka Pyramid & The Bebble Rockers⁣ uppträder på Nefertiti Göteborg fredag 17 mars⁣ 2023, med support av Rough Lynx & Partillo⁣.

Dagen efter uppträder Kabaka Pyramind med band även i Stockholm, 18 mars 2023, med support av Angelica Mava samt Soundkilla.

Söndagen 19 mars 2023 uppträder han även i Malmö på Plan B. Mer info här!

Foto: Arbitrage Media Group