Inför ”50 Years Of Hip Hop” i Stockholm tillkommer nu en rad svenska artister och DJ:s till lineup för den fullspäckade kvällen på Debaser Strand lördag 21 oktober 2023. Nu står det klart att de svenska hiphopakterna Jelassi, Fridlyst och Sherlock kommer uppträda live. Under kvällen kommer även DJ Eka Scratch, DJ Cheza med vänner, DJ Viet-Naam och DJ Will-Rock spela skivor.

Sedan tidigare är hiphop-ikonen, dj-pionjären och Polarpris-vinnaren Grandmaster Flash klar för ”50 Years Of Hip Hop” med den nya showen ”Birth Of A Culture”. Läs mer om de nytillkomna artisterna i kvällens lineup nedan.

Brooklyn Brewery Alkoholfritt och Kingsize Magazine presenterar:

”50 Years Of Hip Hop”

När: 21 oktober 2023, kl. 19.00 – 03.00

Var: Debaser + Bar Brooklyn, Stockholm

Artister:

Grandmaster Flash [US]

Jelassi

Fridlyst

Sherlock

DJs:

Eka Scratch

DJ Cheza med vänner

DJ Viet-Naam

DJ Willrock

Se Facebook-event här!

Biljetter: Utsålt (biljettlänken via Tickster är stängd)

OBS: REGISTRERAD BILJETT VIA TICKSTER GARANTERAR INTE ENTRÉ, DÅ FLER BILJETTER ÄN MAXANTAL I KONSERTLOKALEN SLÄPPTS. KOM DÄRFÖR I GOD TID DÅ DEBASER HAR EN MAX KAPACITET OM 1.000 PERSONER! FÖRST TILL KVARN!

JELASSI

Med två gästverser och en inofficiell debutsingel fick Fatima Jelassi snabbt ögonen på sig 2018. Sedan dess har hon infriat alla förväntningar. Året efter kom debut-EP:n ”Port 43”, varpå hon nominerades till två Grammis och 2021 utsågs hon till Framtidens artist på P3 Guld. Tidigare i år kom det efterlängtade debutalbumet ”dom har bara gett mig ett namn” som hyllats för sina självutlämnande texter.

FRIDLYST

Den Västeråsfostrade gruppen har de senaste åren gjort sig kända som en av de bästa live-akterna inom genren och uppträtt för både fulla hus och stora publikhav tillsammans med kollegorna i kollektivet Random Bastards. Med en ungdomlig old school-vibe har man alla ingredienser för att få hiphopheads att hoppa.

SHERLOCK

Den mytomspunna gruppen bestående av Thomas Rusiak, Pee Wee, Speedknock och Seb Roc har sedan 1995 varit en del av den svenska hiphophistorien. Gruppens enda album ”Made To Measure” har sedan länge klassikerstämplats och lagom till en nyrelease av skivan återförenas nu kvartetten för ett av få tillfällen att se dem live. En chans man inte bör missa!

DJ EKA SCRATCH

Inflytelserik DJ, radioprofil och klubbarrangör. Från succéklubbar till festivaler och dj på bl.a Polarprisutdelningen för Grandmaster Flash, P3 Guld och  Melodifestivalen. Känd som en osviklig partystartare. Med en unik stil och skicklig mixteknik skapar hon musikaliska upplevelser med en extrem energinivå!

DJ CHEZA med vänner

Med bakgrund i dansvärlden som dansare och koreograf har han både dansat och spelat på stora dansfestivaler och events och när Grandmaster Flash mottog Polarpriset fick han äran att sätta ihop en hyllningsshow. Cheza spelar för dansgolvet, alltid maxad energi – alltid show!

DJ VIET-NAAM

Har stått bakom skivspelaren i Stockholms klubbliv sedan 96 kombinerat med att spela på efterfester för Timbaland, Eminem, Jay Z, Mariah Carey och Puff Daddy för att nämna några. Vunnit Best Urban Cuts DJ på Scandinavian Music Convent 2006/2007/2008! Värmde även upp för Grandmaster Flash tillsammans med DJ Willrock senast han besökte Stockholm 2017.

DJ WILLROCK

En riktig tastemaker, mångårig musikläggare på P3 och med otaliga klubbgig i bagaget kan vi var säkra på fet leverans av tunga beats och funkiga basgångar. Värmde även upp för Grandmaster Flash tillsammans med DJ Viet-Naam senast han besökte Stockholm 2017!