j-cole-LS
J. Cole anordnar den virtuella turnén “Dreamville Livestream World Tour”


APRIL, APRIL…

 

 

J.Cole har sedan något år tillbaka teasat releasen av kommande albumet “The Fall Off”, ett album som nu äntligen kan vara på gång att släppas. Under natten har uppgifter läckt om en kommande virtuell världsturné, “Dreamville Livestream World Tour”. Idéen ska ha kommit till efter att två Dreamville Fest-arrangemang blivit inställda senaste åren, på grund av en orkan (2018) och i år med anledning av coronapandemin. J. Cole och Dreamville-crewet ska enligt uppgifterna ha beslutat att ersätta sin fysiska världsturné, som skulle gått genom 48 städer i USA och Europa, med en serie live-streamade konserter – hela 48 kvällar i rad!

 

Huvudsponsor för turnékonceptet tycks vara sko- och sportklädestillverkaren Puma som förra året ingick ett sponsoravtal med J.Cole. Med inspiration och från den uppmärksammade dokumentären “Tiger King” på Netflix uppges det att Dreamville och Puma under våren ska det bygga en djurrättscertifierad puma-park i Coles hemstad Fayetteville, North Carolina.

 

För att knyta ihop säcken kommer samtliga 48 spelningar livestreamas från “The Dreamville Puma Park”. Konsertbiljetten till den livestreamade konserten i Sverige köps via en hemsida för det nyskapande turnékonceptet. Prisläget är ännu oklart men i biljetten ska följande ingå:

 

1. Livekonsert på distans med J.Cole och gäster, där det utlovas minst en stage-dive.

 

2. En exklusiv Facetime-session med utvald Dreamville-medlem, tillsammans med en livs levande puma.

 

3. Möjlighet att få åka till USA för en exklusiv puma-exkursion med J.Cole i parken.

 

 

 

Spelningarna ska livesändas från och med hösten 2020 och Stockholm ska ha ett särskilt datum avsett för svenska fans. Samtliga uppgifter är i dagsläget obekräftade.

 

 

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL