Aktuell med sitt senaste album “Shadow Of A Doubt” kommer rapparen Freddie Gibbs från Gary, Indiana på återbesök till Sverige senare i år.

Nu står det klart att Freddie besöker Stockholm 19:e maj på Nobelberget i Stockholm och 20:e maj på KB i Malmö.

Biljetter finns ute nu via Livenation.se

 

“Albumen “ESGN” (2013), “Piñata” (2014) och senaste släppet “Shadow of a Doubt” (2015) har samlat på sig höga betyg från kritiker och Gibbs fanbase har vuxit stadigt de senaste åren. Hans lugna och släpiga rap har på senaste tid skapat ett namn för Gibbs i branschen och genererat samarbeten med rappare som Black Thought, Gucci Mane, Danny Brown, Raekwon, Scarface och givetvis samarbetet med den omtyckta producenten Madlib som resulterade i det andra albumet “Piñata”.

Men det är det senaste albumet “Shadow of a Doubt” som har inneburit att Freddie Gibbs har tagit nästa kliv i karriären. Med sin innovativa ljudbild och låtar som “Careless”, “10 Times” (med Gucci Mane och E-40) och “Mexico” har albumet redan miljontals spelningar och blev snabbt en favorit hos många rapfans, världen över.

Så fort solen har tinat upp gatorna i Stockholm och Malmö så får vi chansen att se “Gangsta Gibbs” blanda hård leverans med bakåtlutad och lugn rap, som bara han kan.”

“Shadow Of A Doubt” på Spotify

www.esngrecords.com

I slutet av förra veckan släpptes nya musikvideon “Freddie Gordy”: