TikTok och Gröna Lund bjuder på sensommaren in till världens första “TikTok-Experience” – ett event som beksrivs vara “en maxad heldag på Gröna Lund i TikToks anda med hela 20 liveuppträdanden från några av Sveriges hetaste artister just nu”. Det blir även mingel med TikTok-kreatörer, contenthubbar och sist men inte minst – obegränsad tillgång till alla åkattraktioner.

– TikTok Experienceblir en ny upplevelse där besökarna får en heldag med musik, åk och TikTok. Det är spännande att Gröna Lund kan göra det här tillsammans med TikTok, vi båda är ju experter på underhållning på våra egna sätt och jag är säker på att det blir magiskt när vi nu gör vårt första TikTok Experience tillsammans, säger Malin Tikkakoski Head of Sales & Event på Gröna Lund och en av upphovsmakarna till “TikTok Experience”.

Över 200 TikTok-kreatörer kommer vara på plats bland andra Christian Skogsgårdh (@tiktokchrille), Alan Max (@alanmax), Lisa Anckarman (@lisaanckarman) och Tracy Ghattas (@Dr.Tracy) för att bara nämna några.

– Den här dagen kommer bli oförglömlig för både kreatörer, artister och besökare. Nu får de äntligen träffas irl och dela gemensamma intressen, skapa i kreativt överflöd och njuta av fantastisk musik och häftiga åkturer, säger Liv Sandberg General Manager, Global Business Solutions, Nordics & Central Europe.

Artister klara för “TikTok Experience” på Gröna Lund:
ADAAM

LOAM

Jubël

Theoz

Oscar Zia

VC Barre

Felicia Takman

Henric Edström

Klara Hammarström

SVEA

B.Baby

Lucas Sunday

Averagekidluke

ALMEA

Björn Holmgren

Alawee

Baby Mala

Simon Superti

Mohelá

“TikTok Experience” arrangeras söndagen den 10 september 2023 på Gröna Lund i Stockholm. Biljetterna släpps idag måndag 19 juni kl. 12.00 på Gröna Lunds hemsida. Det finns endast ett begränsat antal biljetter och åldersgränsen för TikTok Experience är 13 år.