"Ska försöka hitta något sätt att gottgöra er."

Det var upplagt för en magisk vecka för succérapparen 23, som imorgon skulle ha öppnat för 50 på Avicii Arena och följt upp med sitt nya album “Selfmade” dagen efter. Så blir det inte riktigt, då rapparen nu tvingas ställa in sin spelning på grund av sjukdom. Via Instagram meddelar 23 att han testat positivt för corona och med tanke på smittorisken inte kan genomföra spelningen. Tillsammans med en bild på ett coronatest skriver han:

“Shoo.. Jag har tyvärr blivit sjuk o har corona… Eftersom 50 o hans team är på en världstour o reser typ dagligen så är risken för stor ifall nån av dom skulle bli smittad. Så kommer tyvärr inte kunna spela på onsdag.”

Han fortsätter med att uttrycka sin besvikelse över situationen och lovar att försöka gottgöra sina fans.

“De fuckt up, jag såg fram emot det mycket o ber om ursäkt till alla som såg fram emot att se mej där. Ska försöka hitta något sätt att gottgöra er.”

Hur som helst går spelningen fortfarande av stapeln imorgon onsdag (köp biljetter här) och vi kan alltjämt se fram emot albumet “Selfmade” på torsdag den 23 juni. Igår avslöjade 23 låtlistan för projektet, som innehåller tio spår.

Foto: Pressbild