62ecc92f37b61a70cf0bee62
62f21b521d7541908e0e0022
Marvel bekräftar releasedatum för “Black Panther 2”


Med Donald Glover och Kendrick Lamar i rollistan?!

 

 

Det är nu bekräftat att Marvel släpper uppföljaren till “Black Panther” 2022 – närmare bestämt den 6:e maj. Marvel Studios ordförande Kevin Feige under lördagens Disney-event D23 Expo i Anaheim, Kalifornien. Feige berättade då för åhörarna att regissören Ryan Coogler, som låg bakom den första filmen, redan lämnat in en version med en titel och en ny skurk – men mycket mer information än så får vi inte än så länge.

 

“We’re really hard at work on it trying to give you something special. We’re gonna take our time; we want it to be right”, var det enda Coogler sa när han anslöt på scenen.

 

 

Det som dock har spekulerats i är om både Donald Glover aka Childish Gambino och ingen mindre än Kendrick Lamar kommer att medverka i “Black Panther 2”. Glover har som bekant fått fart på sin skådespelarkarriär efter populära serien “Atlanta” och roller som Lando Calrissian i “Solo: A Star Wars Story”. Lamar, å andra sidan, bidrog som bekant till soundtracket för den första filmen som innehöll namn som Michael B. Jordan, Chadwick Boseman, Forest Whitaker, Lupita Nyong’o och Latitia Wright i rollerna.

 

Vare sig Jordan, som i första filmen spelade Killmonger, återkommer är än så länge oklart men skådespelaren själv har inte uteslutit det helt. I en intervju med Hot 97 har han tidigare sagt:

 

“Don’t have that answer yet. I don’t. I think everything’s a possibility. It’s possible, it’s Marvel. Anything is possible.”

 

I övriga Marvel-nyheter under helgen vet vi nu att “Game of Thrones”-stjärnan Kit Harrington, som spelar Jon Snow i serien, är klar för Marvel-universumet. Han kommer dock inte spela Wolverine som tidigare spekulerat utan medverkar istället i den kommande filmen “The Eternals”, där han gör rollen som Dane Whitman a.k.a Black Knight. Håll utkik för mer information!

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL