Will Smith och “Fresh Prince”-gänget återförenas för 30-årsjubileum


Se bilder från inspelningen av jubileumsavsnittet inatt!

 

 

UPDATE:

 

Under natten mot fredag, på dagen 30 år efter premiäravsnittet, spelade Will Smith och de övriga skådepspelarna in jubileumsavsnittet. Se bilder från DJ Jazzy Jeffs Instagram-konto:

 

 

 

 

Ursprunglig artikel publicerad 2/9 – 2020.

 

 

Nyligen stod det klart att Will Smith håller på att spela in en nyversion av den klassiska serien “The Fresh Prince of Bel-Air” – och nu får fans av serien ännu en god nyhet. Enligt Deadline kommer skådespelarna återförenas för en HBO Max-special den 10:e september, exakt 30 år efter att det första avsnittet sändes på NBC 1990.

 

Även om James Avery inte kommer att synas i sin roll som Uncle Phil, kommer Tatyana Ali, Karyn Parsons, Joseph Marcell, Daphne Maxwell Reid, Alfonso Ribeiro och DJ Jazzy Jeff att medverka.

 

Specialen produceras av Smiths produktionsbolag Westbrook Studios och kommer att sändas på Thanksgiving, den 26:e november. Kvällen kommer att bestå av musik, dans och överraskningsgäster medan de involverade tittar tillbaka på seriens gång och dess kulturella gärning.

 

 

 

 

Will Smith färdigställer också en tv-produktion kring Emmett Till och hans mamma Mamie Till Mobley. Tillsammans med Jay-Z och hans produktionsbolag kommer Westbrook Studios att släppa en serie med sex avsnitt som fokuserar på händelserna kring mordet på Till av två vita män i Mississippi 1955 – en händelse som agerade startskottet för medborgarrättsrörelsen.

 

 

Foto: NBC

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL