Gör Eddie Murphy, Arsenio Hall, Teyana Taylor och Rick Ross sällskap i uppföljaren.

Det står nu klart att Wesley Snipes gör Eddie Murphy och Arsenio Hall sällskap i den kommande uppföljaren till “En Prins I New York”, på engelska titulerad “Coming 2 America”. Enligt The Hollywood Reporter kommer Snipes att spela General Izzo som är härskaren över Zamundas grannland. Tillsammans med redan utannonserade Murphy och Hall, som återvänder för sina roller i originalet från 1988, har även “Black-ish”-skaparen Kenya Barris anlitats för manus och produktion. Craig Brewer (“Hustle & Flow”) kommer att regissera filmen som enligt uppgifter spelas in i Rick Ross bostad i Atlanta.

Hollywood Reporter rapporterar även att de tre skådespelarna jobbat tillsammans på den kommande filmen om komikern Rudy Ray Moore titulerad “Dolemite Is My Name”. Ytterligare namn som ska medverka är sångerskan Teyana Taylor, komikern Michael Blackson och Rick Ross.

Vad gäller Eddie Murphy kan de kommande filmprojekten vara starten på en ordentlig comeback för komikern och skådespelaren, som även hintat om en eventuell återkomst till standup-scenen.