Timbuktu och Marcus Samuelsson klara för medverkan i “På spåret” 

 

UPDATE 14/10

 

Nu är det klart! Sent igår bekräftade Timbuktu själv att han tillsammans med poddpartnern Marcus Samuelsson medverkar i årets säsong av “På spåret”. Den nya säsongen får premiär den 26 november på SVT, då Timbuk och Marcus ställs mot journalisterna Carina Bergfeldt och Marcus Oscarsson.

 

 

 

 

Ursprunglig artikel publicerad 13/10 2021

 

Snart är det dags för den 32:a säsongen av det populära SVT-programmet “På spåret” och redan nu avslöjar Aftonbladet att Timbuktu och stjärnkocken Marcus Samuelsson medverkar. Duon är välbekanta då man tillsammans har podcasten “This Moment” som lanserades i juli 2020.

 

Timbuktu har tidigare medverkat i programmet, då han tävlade med Rättviseförmedlingens grundare Lina Thomsgård säsongen 2014-2015. Paret tog sig då till semifinal. För Samuelsson blir det dock debut och i vanliga fall är han bosatt i New York där han driver den välkända restaurangen Red Rooster.

 

Än så länge har SVT inte bekräftat uppgifterna utan säger till Aftonbladet:

 

“Vi kan inte bekräfta eller dementera namnen, men kommer att avslöja alla deltagare klockan 20.00 i morgon (onsdag, reds. anm) i SVT1”, säger Hamon Hosseini, SVT:s pressansvarige för ”På spåret”.

 

 

 

 

Foto: @jasontmbk

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL