62ecc92f37b61a70cf0bee62
62d7e7e97b2718d296030a52
Här är den tidigare MFF-talangen som spelar Zlatan Ibrahimovic i kommande biografiska filmen


Ibra avgjorde även Milano-derbyt i helgen med två mål.

 

 

Den gångna helgen visade Zlatan Ibrahimovic återigen att 39-åringen fortfarande har vad som krävs på den högsta nivån. I derbyt mot lokalkonkurrenten Inter gjorde Ibra två mål och Milan vann med 2-1. På hemmaplan pågår samtidigt inspelningen av filmen om Zlatans liv, där två skådespelare under våren valts ut för att gestalta den svenske stjärnan i ung ålder och som vuxen, skriver Expressen. Det handlar om Dominic Andersson Bajraktati, 13, och Granit Rushiti, 20. Den senare har en bakgrund som talang inom Malmö FF:s ungdomsverksamhet men har senaste tiden spelat i Eslövs BK. Tränaren i klubben där Granit Rushiti nu spelar, är övertygad att han kommer att göra sig bra i filmen:

 

– Han är verkligen en kopia av Zlatan. Jag minns när filmteamet kom till vår träning i vintras för att träffa honom för första gången. Då sa jag till dem: ”Det är bara att ta honom direkt. Det är helt omöjligt att hitta någon bättre”.

 

 

Bakom filmen står produktionsbolaget B-Reel Films och den är baserad på boken ”Jag är Zlatan” skriven av Daniel Lagercrantz. Regissören Jens Sjögren säger enligt tidningen:

 

– Jag ser fram emot att arbeta med Dominic och Granit. Det finns väldigt mycket Zlatan i dem.

 

 

I övriga roller ska Cedomir Glisovic spela Zlatans pappa Sefik, Merima Dizdarevic spelar mamma Jurka medan Zlatans syster Sanela spelas av Linda Haziri och Selma Mesanovic.

 

Filmen ”Jag är Zlatan” kommer preliminärt få biopremiär under hösten 2021.

 

 

 

 

 

Foto: Zlatan Ibrahimovic Parfums

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL