61e03a9241f02418c35e38e2
“Snabba Cash” blir TV-serie – ska sändas på Netflix


Ta chansen att vara med i serien – se information om casting här!

 

 

Netflix offentliggjorde i slutet av juni att den populära kriminalfilmen “Snabba Cash” blir en helt ny originalserie i sex delar. Serien kommer att spelas in i Sverige under 2020 och har utvecklats av den hyllade manusförfattaren Oskar Söderlund tillsammans med Jens Lapidus som också är exekutiv producent.

 

“Den nya originalserien utspelar sig i Stockholm tio år efter händelserna i “Snabba Cash”-triologin. Miljön är turbulent där jakten på status och pengar är starkare än någonsin. Den entreprenörsdrivna finansiella eliten och den kriminella världen har blivit än mer brutal, kaotisk och skoningslös. När dessa två världar korsas sätts lojalitet, vänskap och affärsrelationer på prov där alla drivs av samma sak – snabba cash”, går att läsa i ett pressmeddelande.

 

“Jag har längtat efter en fortsättning på ‘Snabba Cash’. Berättelserna är fortfarande episka men skildrar också vår samtid i ett ofiltrerat ljus. Det kommer att bli fantastiskt”, säger Jens Lapidus.

 

I filmtrilogin medverkade som bekant starka namn som Joel Kinnaman, Matias Varela, Dragomir Mrsic och Fares Fares. För serien finns dock ännu ingen bekräftad information om skådespelare eller releasedatum, men både Mrsic och Varela har gillat och kommenterat inlägget.

 

 

Inför inspelningsstarten 2020 söker nu produktionsbolaget bakom serien nya skådespelare. Där arrangeras en öppen casting av Nord Casting under veckoslutet.

 

 

 

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL