Gör sällskap med rapparen Jack Harlow.

I mars avslöjades det att en nyversion av 90-talsklassikern ”White Men Can’t Jump” ska bli verklighet. Rollen som Billy Hoyle, som i förlagan porträtterades av Woody Harrelson, har redan tilldelats Jack Harlow – Louisville-rapparen som visade prov på sin basketförmåga under NBA:s All-Star Celebrity Game i februari.

Nu står det klart vem som spelar mot rapparen i den andra huvudrollen, det vill säga Wesley Snipes roll som Sidney Deane. Och det blir inte Migos-rapparen Quavo, utan Sinqua Walls, rapporterar Deadline. Skådespelaren kunde senast synas i Netflix-filmen “Resort to Love”, men har också medverkat i serier som “Power”, “The Breaks” och “Friday Night Lights”.

Filmen kommer att regisseras av Calmatic, med manus av Kenya Barris och Doug Hall. Brooklyn Nets-stjärnan Blake Griffin kommer att agera exekutiv producent.

Inte mycket mer är än så länge känt om nyversionen, som blir Jack Harlows filmdebut. Rapparen ser med andra ord ut att få ytterligare ett fantastiskt år, i synnerhet då han också nyligen avslöjade ett nytt album till maj månad. De två släppta singlarna, “Nail Tech” och “First Class”, har redan nått stora framgångar och i sommar får vi se Harlow på svensk mark då han kommer till festivalen Lollapalooza Stockholm den 1 juli.

Foto: 20th Century Fox/Everett Collection / David Higgs

65ba07add7a32f7b0a037f23