Där vi också hör ny låt av 2 Chainz.

Redan 2018 stod det klart att 1990 års komedifilm “House Party” skulle få en nyversion med LeBron James och Maverick Carter som producenter. Filmen handlar om två aspirerande klubbarrangörer tillika bästa vänner som slutat från sina jobb som städare och bestämmer sig för att ha en stor hemmafest i just LeBrons herrgård för att tjäna snabba pengar. Först under helgen kom den första trailern för den kommande filmen och en rad rapstjärnor medverkar. Däribland Snoop Dogg, Kid Cudi, Lil Wayne och GaTa från HBO-serien “Dave”.

I trailern hörs även en ny låt av 2 Chainz betitlad “2 Step”, vilket i princip är en nyversion av Kool & The Gans klassiker “Hollywood Swinging” från 1973. Det är också den första nya låten av 2 Chainz som vi hör sedan han släppte albumet “Dope Don’t Sell Itself” i februari.

Vad gäller filmen så är det “Atlanta”-bekantingarna Stephen Glover och Jamal Olori som skrivit manus. Den får premiär på biografer i USA den 13 januari, men det är oklart om/när vi kan se den i Sverige.

Se trailern och lyssna på låten nedan!

Foto: New Line Cinema/Warner Bros.