Se Kid Cudi och Aaron Paul i första trailern för “Westworld” säsong 3


“Cudder” avslöjar även planer på nytt album.

 

 

Precis innan den högt förväntansfyllda säsongsavslutning av “Game of Thrones” inatt svensk tid, passade HBO på att visa upp den första trailern till säsong tre av “Westworld”. I den får vi se en helt annan miljö än laboratorierna och nöjesparken där serien utspelade sig innan allt kaos bröt ut i säsong två, då den nya huvudpersonen Aaron Paul (“Breaking Bad”) rör sig fritt ute i en stadsmetropol.

 

Vid 1-minutstrecket får vi även sen en glimt av Kid Cudi, som gör ett glädjande inhopp i serien och återförenas med Paul för första gången sedan 2014 års “Need For Speed”. Som om inte det vore nog ryktas även NFL-spelaren Marshawn Lynch medverka tillsammans med nya ansikten som Lena Waithe (“Master of None”) och Vincent Cassel (“Black Swan”, “Ocean’s Twelve”).

 

Apropå Kid Cudi är han också aktuell med nytt adidas-samarbete och roll i den kommande, stjärnspäckade thrillern “Dreamland” bredvid namn som Gary Oldman, Armie Hammer och Evangeline Lilly – men även med ny musik. Sent igår, svensk tid, gick han ut på sociala medier och kungjorde sina planer på ny musik. I en tweet skrev han att han siktar på att släppa ett nytt album nästa år, detta för att kunna varva ner 2019.

 

 

Se trailern för “Westworld” säsong tre nedan, som verkar få premiär 2020.

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL