62ecc92f37b61a70cf0bee62
62d7e7e97b2718d296030a52
Se första trailern för hiphop-serien “Queens” – med Brandy och Eve i roller 

 

Redan i våras stod det klart att Eve gör comeback i tv-rutan då hon fick en huvudroll i ett nytt hiphop-drama med titeln “Queens”. Nu har en första längre trailer för serien släppts, där vi får en första glimt av Professor Sex (Eve), Jill aka Da Thrill (Naturi Naughton), Valeria aka Butter Pecan (Nadine Velazquez) och Naomi aka Xplicit Lyrics (Brandy).

 

Serien är skriven av Zahir McGhee och kretsar kring fyra kvinnor i 40-årsåldern som återförenas efter att ha utgjort den framträdande hiphopgruppen Nasty Bitches under 90-talet. Varken Eve eller Naughton lär ha svårt att leva sig in i sina roller, då den senare var en del av den populära men problemtyngda gruppen 3LW. De lyckades bland annat sälja platina och inspirera den Disney-skapade gruppen, och filmerna om, Cheetah Girls innan de splittrades 2007. Eve å sin sida, var som bekant den framstående kvinnan i legendariska Ruff Ryders och har sålt närmare fem miljoner album världen över.

 

Naughton blev senare känd för sin roll som Tasha St. Patrick i 50 Cents “Power”, medan Eve hade en egen sitcom mellan 2002 och 2006. Hon har även synts i filmer som “XXX” och “Barbershop” innan hon landade en roll i talk showen “The Talk”, där hon agerade medvärd i tre år.

 

“Queens” har skapats av Zahir McGhee (“Scandal”) och originalmusiken görs av stjärnorna själva med Swizz Beatz som exekutiv producent. Serien får premiär på ABC den 19 oktober.

 

 

 

 

Foto: ABC

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL