5f2d30fa05d9010e180815f2
“Rush Hour” blir TV-serie


Pilotavsnittet köpt av CBS – oklart om Jackie Chan och Chris Tucker medverkar.

 

 

Det amerikanska TV-bolaget CBS har beställt pilotavsnittet baserad på actionkomedin “Rush Hour” från 1998 med Jackie Chan och Chris Tucker i huvudrollerna. Pilotavsnittet skrevs av komediveteranerna Bill Lawrence och Blake McCormick som även kommer att agera exekutiva producenter tillsammans med filmens regissör Brett Ratner och producenten Arthur Sarkissian.

 

Med komediförfattare vid rodret kommer CBS version av “Rush Hour” att hålla den komiska tonen från filmen som handlar om en stoisk Hong Kong-polis som får ett uppdrag i Los Angeles tillsammans med en kaxig polis som inte har något intresse av att behöva arbeta med en partner. “Rush Hour” blev en kassasuccé när den släpptes och resulterade i två uppföljare i form av “Rush Hour 2” år 2001 respektive “Rush Hour 3” år 2007.

 

 

CBS har sysslat med liknande arbeten innan då man redan för två år sedan vann budgivningen för pilotavsnittet av “Snuten i Hollywood” med bland annat Eddie Murphy som exekutiv producent. Projektet lades ner och blev sedermera ingen TV-serie.

 

 

Huruvida Jackie Chan och Chris Tucker har roller i TV-serien är fortfarande oklart.

 

 

// Blerim Mehmeti

 Publicerat:
RedaktionenNULL