Lilla Al-Fadji avslöjar nya SVT-serien “STREAMS”


Se premiärdatum här!

 

 

SVT plockar nu upp en ny humorserie (vad det verkar) med koppling till svensk hiphop. Nyligen fick förortsdramakomedin “Måste gitt – serien”, där vi bland annat såg Linda Pira i ett avsnitt, premiär via kanalen och nu avslöjar Lilla Al-Fadji det kommande programmet “STREAMS”.

 

I serien medverkar också Pontus Bjernekull Mörner, som ligger bakom det populära Instagram-kontot Karaktärer och även släpper låtar under artistnamn som Mehmet och Lov1. Även Husby-stjärnan Blizzy bekräftar via Instagram Stories att han medverkar i serien. Handlingen beskrivs i ett pressmeddelande enligt nedan:

 

“Den alltid lika driftiga rapparen Lilla Al-Fadji bestämmer sig, efter en ofrivilligt lång tid från rampljuset, för att ta sig tillbaka in i hip hop-världen. Men denna gång som manager. Problemet är bara att Al-Fadji inte har någon artist. Därför utlyser han en talangtävling, men det enda bidraget med någon som helst förmåga, är inskickat av den blonde, svenske rapparen Robin. Robin är en snäll kille som bor i rad husen på andra sidan bron med sin mamma, pappa och syster. Han går sista året på gymnasiet och på sin fritid sjunger han i det relativt framgångsrika pojkbandet Lov1. Robin drömmer egentligen om att vara rappare.

 

När Al-Fadji och Robin inleder sitt samarbete har de ingen aning om vilket äventyr de gett sig in på. Topparna är framgångar som Robin knappt vågat drömma om, medan dalarna är så djupa att livet får stå som insats.”

 

“STREAMS” får premiär via SVT Play imorgon torsdag, den 24:e september. Se Al-Fadjis announcement nedan!

 

 

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

🚨🚨🚨BIG ANNOUNCMENT!🚨🚨🚨 NY SERIE ”STREAMS” 🎬🎬 🎬UTE PÅ TORSDAG PÅ SVT PLAY! KÖR VI 🚕💨💨💨💨💨

Ett inlägg delat av Lilla Al-Fadji (@lillaalfadjiii)

 

 

Foto: @lillaalfadjiii

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL