62ecc92f37b61a70cf0bee62
62d7e7e97b2718d296030a52
Klart för biografisk film om LeBron James


“Shooting Stars” väntas komma nästa år.

 

 

Det blir en film om LeBrons liv. Peacock har nu annonserat att biografiska långfilmen “Shooting Stars” blir en del av releaseschemat under 2023, tillsammans med bland annat Will Packers “Praise This” och en modern tolkning av John Woo’s “The Killer”.

 

Filmen har varit på gång sedan 2018 och baseras på boken med samma titel som kom 2009 och skrevs av LeBron själv tillsammans med Buzz Bissinger. I boken och filmen får vi följa basketstjärnans uppväxt och gymnasiedagar med lagkamraterna i “Fab 5”, i deras jakt på den nationella mästartiteln.

 

Filmen är co-producerad av en rad Oscarsnominerade aktörer, däribland Rachel Winter (“Dallas Buyers Club”) och Terence Winter (“The Wolf of Wall Street”) såväl som egna produktionsbolaget SpringHill Company – som också stod bakom “Space Jam 2”. Chris Robinson, regissören bakom Netflix-originalet “Beats”, kommer att regissera filmen tillsammans med LeBron som rådgivare.

 

Till skillnad från dokumentären “More Than a Game” kommer “Shooting Stars” att spelas in i uppväxtorten Akron, Ohio och innehålla skådespelare. En casting-process ska i skrivande stund vara igång och det är därför inte klart vem som kommer att spela LeBron James. Inget premiärdatum har heller presenterats så här långt, men enligt Complex väntas filmen komma någon gång under 2023.

 

Värm upp med “More Than a Game” som går att se nedan.

 

 

 

 

Foto: NBA.com

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL