I slutet av juni hade biofilmen “Elvis”, om rocklegendaren Elvis Presley, premiär på svenska biografer. Filmen, som skapats av Warner Bros. Pictures och den Oscarsnominerade filmskaparen Baz Luhrmann, utforskar Elvis Presleys liv och musik och i huvudrollerna ser vi Austin Butler och Oscarsvinnaren Tom Hanks. Nu står det klart att “Elvis” blir tillgänglig att streama på HBO Max från den 2 september.

Om filmen – som också fått ett soundtrack med låtar av bland andra Eminem, Doja Cat, Nardo Wick och Denzel Curry – går att läsa:

“Historien om Elvis (Butler) berättas genom prismat av hans komplicerade förhållande till sin gåtfulla chef, överste Tom Parker (Hanks) och fördjupar sig i den komplexa dynamiken mellan de två under drygt 20 år – från Presleys väg till berömmelse till hans oöverträffade stjärnstatus. Detta iscensatt mot tidens växande kulturlandskap och USA:s förlorade oskuld. Centralt för den resan är en av de betydelsefulla och inflytelserika personerna i Elvis liv, Priscilla Presley (Olivia DeJonge).”

Se trailer och lyssna på musiken nedan!

Foto: HBO